Избор на јазик

Македонски (Macedonia)Albanian-ALEnglish (United Kingdom)

Случајна Слика

АНКЕТА

Дали ви се допаѓа нашиот web site?
 

МАРКЕТИНГ PDF Печати Е-пошта

 

New Year 2009


НАРАЧКА:

Резервација и нарачка за настап на ориентален танц можете да направите на контакт телефонот подолу. Пожелно е терминот да се резервира од претходно, иако Агенцијата може да одговори и на нарачка еден час пред почетокот на настапот, доколку се работи за градот Скопје и во моментот танчерките не се ангажирани на друго место.

За подетални информации бидете слободни да не контактирате.

 
ТЕЛЕФОН:

+389 71 502 400