Zgjidhni gjuhën

Македонски (Macedonia)Albanian-ALEnglish (United Kingdom)

Fotografia rastit

Sondazh

Do you like our web site?
 

1001 НОЌ - Агенција за Ориентален Танц. Belly Dance Agency 1001 NIGHT. 1001 NETё - Agjencioni pёr tanc oriental.
PËR NE pdf Shtyp Email

Casino FlamingoAgjencioni 1001 netё mirret me performimin e tancit oriental. Performimi bёhet nga vallёzuese maqedonase profesionale tё trajnuara pёr tanc oriental, kёto vallёzuese kanё experience gjashtё vjeqare dhe janё tё njohura si zhadet. Agjencioni pёrbёhet prej mё tepёr vallezueseve. Secila nga vallёzueset nё mёnyrё unikate performon tancin oriental ku reflektohet personaliteti I vallezueseve.


RRETH PERFORMIMIT:

Vallёzueset performojnё me veshje orientale, ferexhe dhe muzike orientale tё kompiluara nga stilet e ndryshme orientale.

Veshjet dhe muzika pёrzgjidhen ne baze te ngjarjes, vendit tё performimit, enterier I vendit dhe profilit tё publikut etj.

Simbas nevojёs performimi bёhet nё bazё tё koreografisё tё parapregaditur me tre, katёr  ose mё tepёr vallёzuese.


ETIKA E PUNЁS:
Gjatё performimit vallёzueset luajnё nё njё ekvidistancёnga publiku me tendence qё publiku tё nderohet me tancin oriental. Vallёzueset nuk kontaktojnё me publikun dhe pas mbarimit tё performimit e lёshojnё vendin. Gjatё performimit, vallёzueset shoqerohen nga personi pёrgjegjёs pёr kontakt tё publikut dhe agjencionit.


RASTE PЁR ANGAZHIM:
Tanci oriental performohet nё raste tё ndryshme , si pёr shembull: ditёlindje, dasma, pagёzime, bankete, syneti, festa familjare, diplomime dhe matura, shkuarja nё pension, viti I ri, biznis darka, promovime, kokteje gjatё seminareve, kongrese, simpoziume, jubile tё ndryshme, pёrvjetore, premiera tё filmave, zgjedhja e misit, koncerte, mysafir nё emisione televizive, inqizimi I spoteve dhe reklamave, gjer tek ndejet e zakonshme ku ka dёshirё pёr argetim.


KU PERFORMOHET:
Performimi  ndodh  nё vende tё ndryshme nё mvarёsi nga idea dhe rasti I kontraktuesit, si pёr shembull: hotele, kazino,klube tё natёs, kafeteri, diskoteka, plazhe, stidio televizive, baza ushtarake, zyre tё kompanive, shtёpi private, banesa, vila nё Maqedoni dhe jashtё saj.